Alle categoriëen

Informatie

Jij wilt opvallen met je bedrijf. Jij wilt dat een (potentiële) klant zich bij jou gelijk op de juiste plek voelt. Dat begint met hoe jij je visueel presenteert. 

Bij Beursbenodigdheden.nl vind je alles wat je nodig hebt voor de aankleding van een beurs, vergadering, workshop, open dag, congres en meer. Maar als je wilt kunnen we ook je kantoor of bedrijfspand een professionele uitstraling geven.

Wij zijn onderdeel van Printing Power, een productiebedrijf voor alle soorten op maat gemaakte drukwerk. Onze kracht ligt hem in dat wij supersnel kunnen leveren. Dus heb jij last minute nog flyers, visitekaartjes, folders of een roll-up banner nodig? Wij kunnen deze binnen enkele uren al gereed hebben voor je. 

We hebben een groot assortiment, maar het kan zijn dat je naar iets op zoek bent of iets in je hoofd hebt wat je niet in onze shop vindt. Weet dat de mogelijkheden bij ons groot zijn, omdat wij ook maatwerk kunnen leveren. Neem gerust contact met ons op voor advies of een offerte, wij denken graag met je mee om jou te doen stralen. 

Wij zijn bovendien zeer gunstig gelegen in Amsterdam Zuidoost, langs de A2 (nabij de Ikea, Arena en Ziggo Dome).